Hør ‘The Wire’s Idris Elba som grime-rapper på et remix af Skeptas ‘Shutdown’

Hør ‘The Wire’s Idris Elba som grime-rapper på et remix af Skeptas ‘Shutdown’

Informationen har nok ikke ramt flertallet, men skuespilleren Idris Elba har også en karriere som musiker med flere ep’er og et mixtape på samvittigheden. Efter at have bejlet via Twitter er Elba nu at finde på et remix af Skeptas grime-banger fra tidligere i år, ‘Shutdown’, og skuespilleren har flere vers side om side med den rutinerede London-mc – han får blandt andet kastet et par linjer ind om ‘The Wire’ og karakteren Stringer Bell.

Elba udgav sidste år ep’en ‘Idris Elba Presents mi Mandela’, inspireret af hans rolle som Nelson Mandela i ‘Nelson Mandela: Long Walk to Freedem’, og briten skulle eftersigende være på vej med et album udsprunget af hans rolle som DCI John Luther i krimiserien ‘Luther’.

Skepta har lavet seriøse bølger med ‘Shutdown’, og rapperen kan lige om lidt opleves under Distortion til festivalens egen onsdagsfest om aftenen under Langebro.

Idris Elba kunne for nyligt ses som Heimdall i ‘Avengers: Age of Ultron’, og så verserer der ellers rygter om, at skuespilleren er i kapløbet om at blive den næste James Bond, når Daniel Craig går på pension.

Læs også: Her er de syv vigtigste rappere i grime-scenens renæssance

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af