Video: Se hvad Stephen Colbert mener om seneste skoleskyderi

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

To ord: »Stop pretending«. Det er kort sagt hvad talkshow-vært og komiker Stephen Colbert i fredagens The Late Show udtrykker om det masseskyderi, der dagen forinden fandt sted på et universitet i delstaten Oregon.

Den ellers vittige og sarkastiske Colbert lægger aftenens show ud med en stærk monolog, om hvordan ingenting løser sig, hvis vi alle går og lader som om det hele nok skal løse sig af sig selv.

Han har ikke selv svaret på, hvordan der skal blive sat en stopper for de tragiske skoleskyderier, der desværre finder sted i alt for mange tilfælde i USA sammenlignet med resten af verden, men én ting ved han, og det er at det ikke løser sig selv, hvis vi ikke gør noget ved problemet.

»Some say the answer is stricter gun laws. Others say the answer is mental healthcare — that we need better treatment or just keep the guns out of the hands of the insane. Maybe it’s both, I honestly don’t know. But I do know that one of the definitions of insanity is changing nothing and then pretending that something will change.«

Se hele klippet herover.

Læs også: Video: Stephen Colbert latterliggør Donald Trump i rablende vanvittig tale

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af