Den danske trailer til Nicolas Winding Refns ‘The Neon Demon’ er stemningsfyldt og surrealistisk

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Årets Cannes-festival er i fuld gang. De første to dage har budt på Woody Allens seneste værk, ‘Cafe Society’ med Jesse Eisenberg og Kristen Stewart, samt Jodie Fosters ‘Money Monster’, med George Clooney og Julia Roberts. Ingen af de to film deltager dog i hovedkonkurrencen, men vises udenfor konkurrence.

Set med danske øjne er alt fokus rettet mod Nicolas Winding Refns ‘The Neon Demon’, som endnu må vente en uges tid på at blive vist på festivalen. I mellemtiden har vi nu fået den danske trailer, der er både stemningsfyldt, foruroligende og surrealistisk. Som bekendt handler ‘The Neon Demon’ om Jesse, en ung forhåbningsfuld model, der flytter til Los Angeles. På hendes vej ind i byens modelindustri oplever hun jalousiens grimme ansigt i en verden fyldt med spidse albuer.

‘The Neon Demon’ er ikke det eneste danske islæt på årets Cannes-festival. Mads Mikkelsen sidder i juryen, mens ‘Captain Fantastic’ med Viggo Mortensen vises i sideprogrammet ‘Un Certain Regard’.

‘The Neon Demon’ får dansk biografpremiere den 9. juni.

Læs også: Kom til Soundvenue Forpremiere på ‘The Neon Demon’ 23. maj

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af