Father John Misty slutter sig til Trump-bashingen med sønderlemmende cover

Father John Misty slutter sig til Trump-bashingen med sønderlemmende cover
Foto: Mike Lawrie/Getty Images

Inden det amerikanske præsidentvalg endelig kulminerer tirsdag nat dansk tid, ser bashingen af den ene kandidat, Donald Trump, ikke ud til at have nogen ende. Flere prominente figurer fra både film-, musik- og modebranchen har stået i kø for at spidde den kontroversielle rigmand.

Nu slutter Father John Misty sig så til den enorme skare af Trump-hadere med et cover af Tim Heideckers nylige nummer ’Trump’s Pilot’. Sangen blev for nyligt delt af Heidecker som led i en nu omdøbt anti-Trump-kampagne ved navn ’30 Days, 50 Songs’. Tidligere lød titlen på ’30 Days, 30 Songs’, men interessen for at støtte et Trump-frit foretagende har altså været enorm.

I al sin enkelhed er sangen skrevet ud fra en privatpilots perspektiv, som synger om intentionelt at ville nedstyrte et fly med Trump ombord. Ligesom originalversionen er Father John Mistys cover en sælsom klaverballade, der dog ikke lader den tilsyneladende sakrale stemning være i vejen for sønderlemmende kritik.

Læs også: 30 sange mod Donald Trump på vej fra kendte musikere: Hør første skarpe skud fra Death Cab for Cutie

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af