Post Malone og 21 Savage udlever blodige Tarantino-drømme i vild video til ‘Rockstar’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis der nogensinde har været et nummer, der lagde op til en helt himmelråbende stereotypisk hiphopvideo med alt, den kan trække af villige babes, store biler og stoffer i stride strømme, er det Post Malone og 21 Savages kæmpehit ‘Rockstar’.

Men på trods af »fuckin’ hoes and poppin’ pillies«-stemningen, der lægges for vejen i den wavy lille dobbeltplatin-perle, har makkerparret valgt en at gå full on Quentin Tarantino i den nye video. Her finder vi en overlegen Post Malone, der går direkte i kødet på en række jakkesætklædte fjender med et samuraisværd i hånden, ondskab i sulet og masser af blod sprøjtende til alle sider.

Musikvideoen, der er instrueret af britiske Emil Nava, minder en god del (i hvert fald for det mindre kong fu-kyndige øje) om Tarantinos ‘Kill Bill 1’, hvor Uma Thurman ene kvinde står overfor at slagte hele O-Ren Ishiis ulasteligt klædte, katana-bevæbnede Crazy 88-hær. 

Læs også: ‘Rockstar’ er lyden af to hiphop-underdogs, der vinder mod alle odds

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af