Screamheads

Først fik reggae og dub et ordentligt dille-boost og snart bliver det måske drum’n’bass, der bliver det næste hippe at dyrke herhjemme, med det eksplosive liveband F.U.K.T. i frontlinjen. De i Aalborg bosiddende Screamheads kunne ihvertfald
sagtens blive en del af et revival-boos for den hurtige musik.

Duoen består af DJ Casper LT og producer Morten Alick. Begge er de så unge, at de næppe oplevede drum’n’bass-musikkens storhedstid i sidste årtis første år. Alligevel har de sikkert fanget og taget genrens store britiske drum’n’bass’ere som LTJ Bukem og A Guy Called Gerald til sig på deres selvbetitlede demo ep.

Genrens blanding af luftighed og restløse rytmespor bruges med tydelig beundring og bestemt også respekt af Screamheads. De kopierer ganske enkelt ikke hudløst, men vil åbenlyst også gerne lægge lidt oveni. Her er Mortens noget dystre vokal en dejlig modvægt til den obligatoriske kælne pigevokal, de to naturligvis også gør brug af undervejs.

Screamheads bringer måske ikke den hurtige dansemusik megen nyt. Og hvorfor også forsøge alt for hårdt, når det er nok at bare bevæge sig i drum’n’bass-dobbelttakt?

Screamheads. 'Screamheads'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af