John C. Reilly og Fred Armisen er inkompetente astronauter i komedieserien ‘Moonbase 8’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et par måneder efter premieren på Netflix’ Emmy-nominerede ’Space Force’ og HBO’s ‘Avenue 5’ lander nu endnu en astronautkomedieserie: ’Moonbase 8’.

Traileren blev frigivet på 58-års jubilæet for John F. Kennedys legendariske tale (»Vi vælger at rejse til månen«, som spilles henover traileren) og viser et glimt af, hvad det kræver at blive succesfulde astronauter for en lettere talentløs trio – portrætteret af John C. Reilly, Tim Heidecker og Fred Armisen.

Serien handler om tre klodsede astronauter, der arbejder på NASA’s månebasesimulator, som ligger i en ørken i Arizona. Her følger vi trioen, mens de ihærdigt forsøger at kvalificere sig til at rejse til månen. Undervejs bliver de mødt af en lang række udfordringer, der får dem til at genoverveje deres forudsætninger for at kunne gennemføre missionen.

‘Moonbase 8’ er skrevet, instrueret og produceret af de tre hovedrolleindehavere og løber over seks afsnit. Serien får amerikansk premiere på Showtime i løbet af efteråret, imens en dansk premiere endnu er uvis.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af