Gør det legendariske sci-fi-gys ‘Dead Space’ comeback?

Gør det legendariske sci-fi-gys ‘Dead Space’ comeback?
'Dead Space'. (Foto: EA)

Skal man tro ugens rygtebørs, er der en glædelig overraskelse på vej for fans af den ikoniske gyserserie ‘Dead Space’.

Ifølge journalisten Jeff Grubb arbejder spilfirmaet EA Motive nemlig på en »etableret serie«, som altså skulle være ‘Dead Space’. Det skriver VGC.

EA Motive har senest stået bag det roste ‘Star Wars Squadrons’, som Soundvenue kaldte »den vildeste spiloplevelse« i 2020.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rygtet bakkes op af Eurogamer, der ligeledes har hørt detaljer om et comeback til den populære serie, der sidst så dagens lys i 2013.

Det samme gælder hos Gematsu, der tilføjer, at der er tale om en nytænkning af serien frem for en decideret efterfølger.

‘Dead Space’ blev voldsomt populært med en særdeles effektiv opskrift på gys i rummet, og efterfølgeren fulgte op på den massive succes.

Tredje udspil, der altså landede i 2013, blev derimod slagtet af både fans og anmeldere efter kritik rettet mod spillets udgiver, EA, om grådige tiltag som mikrotransaktioner i spillet.

Siden da blev planer om et fjerde kapitel droppet, og serien blev sat på standby, imens den oprindelige udvikler, Visceral Games, lukkede ned i 2017.

Ifølge rygtet vil det nye spil blive afsløret, når EA fremviser deres kommende spil ved konferencen EA Play den 22. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af