‘Ghostwire: Tokyo’ byder på japansk gys med creepy saksekvinder og Slenderman-typer – se spøgelsesfyldt trailer her

‘Ghostwire: Tokyo’ byder på japansk gys med creepy saksekvinder og Slenderman-typer – se spøgelsesfyldt trailer her
'Ghostwire: Tokyo'. (Foto: PR)

Når ‘Ghostwire: Tokyo’ udkommer i marts, bliver det med fuld knald på spøgelsesjagt igennem et regnfyldt og neonoplyst Tokyo.

Det afslører en ny trailer, hvor vi får et nærmere og mere grundigt kig på spillet, som udvikles af japanske Tango Gameworks.

De plejer at være garant for creepy og bizar gys, som især Japan har talent for at ramme helt rigtigt. Så er du til det, kan du godt glæde dig, for det lader til, at de fortsætter i nogenlunde samme stil.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Ghostwire: Tokyo’ beskrives som en actionfyldt og overnaturlig thriller, hvor byens befolkning pludselig forsvinder.

Her vågner man op midt i byens regnfyldte gader, hvor man er blevet besat af en mystisk dæmon, og så har man i øvrigt fået en masse magiske kræfter.

De nye evner skal bruges til at nedkæmpe og rense Tokyo for de ondsindede skikkelser, som byder på alt lige fra en meget høj kvinde med en meget stor (rusten?) saks til en Slenderman-agtig type.

Og så har vi slet ikke nævnt alle de andre klamme monstre, for det giver meget mere mening, hvis du bare ser traileren – det ser trods alt ret specielt ud, men også ganske lovende.

‘Ghostwire: Tokyo’ lanceres til PlayStation 5 og PC den 25. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af