Hav & Kamal laver deres første film – politikomedie med snarlig premiere

Hav & Kamal laver deres første film – politikomedie med snarlig premiere
Hav & Kamal i forbindelse med deres tidligere DR-program 'På bagsædet'. (Foto: Jannick Børlum/DR)

Vennerne Havshen Nabaz og Kamal Hassan – bedre kendt som Hav & Kamal – har taget succesturen på lyd fra YouTube til DR og senest to podcasts på Podimo.

Og nu er de såmænd også på vej med deres første film.

Det fremgår af en stor artikel om podcastplatformen Podimo i Politiken, hvor Hav i en bisætning mod slutningen siger:

»Siden vores ryk til Podimo har vi fået lov til at være værter på DM i standup, og vi har skrevet vores egen spillefilm, som forhåbentligt kommer ud i år«.

Soundvenue har rakt ud til Hav & Kamal, der dog på nuværende tidspunkt ikke vil røbe mere om det godt hemmeligholdte projekt.

Men ifølge et opslag efter statister på filmbranchesitet DASK er der tale om en actionkomedie, hvor Hav og Kamal spiller to politibetjente.

»En dag bliver de sendt på en opgave, der ender med at tager en uventet drejning. Det sætter de to betjentes evner og mod på prøve. De må nu arbejde sammen for at afværge en truende katastrofe og bevise deres værd som politimænd«, lyder det.

En slags dansk blanding af ‘Training Day’ og det svenske hit ‘Kops’ måske? På DASK-siden kan man også se et billede fra filmen med Hav og Kamal iført skudsikre veste og pistoler.

Filmen laves af det nye produktionsselskab Unify Film, men mere vides på nuværende tidspunkt ikke.

Ifølge statistopslaget skal filmen have premiere i april eller maj i år, men om den premieredato holder, er ligeledes usikkert.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af