Se Colin Farrells forvandling til uigenkendelighed i ‘The Penguin’

Se Colin Farrells forvandling til uigenkendelighed i ‘The Penguin’
Colin Farrell i 'The Penguin'. (Foto: Max)

Colin Farrell gennemgår noget af en transformation til sin rolle som Batman-nemesis Oswald Cobblepot aka. ‘The Penguin’ i den kommende HBO-serie af samme navn. Her følger man hans vej til tops i Gothams forbrydermiljø.

Og hvordan 48-årige Hollywood-stjerne forvandles til den arrede gangsterskurk, kan man se i en ny video, Max har delt på X. Her forklarer Farrell, at der skulle omkring tolv mennesker til opgaven med paryk og proteser.

Colin Farrell spillede rollen som Pingvinen for første gang i Matt Reeves ‘The Batman’ fra 2022, hvor han dengang fortalte i flere interviews, at transformationen krævede fire timer i sminken.

Trods den tidskrævende proces har Farrell i nylige interviews givet stor ros til Mike Marino, der har skabt karakterens æstetik. Den har haft stor betydning for skuespillerens arbejde.

»Han skabte marionetdukken, og jeg er dukkeføreren, det er sådan, jeg tænker det. Det føles som en præcis beskrivelse af, hvad der skete. Han skabte den her smukke dukke, og jeg fik lov til at vække den til live, og det var med glæde«, fortalte Farrell i et radiointerview med Sirius XM (via People Magazine).

‘The Penguin’ får premiere på Max 20. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af