Ifølge Hollywood-veteran havde Jacob Elordi erstattet Richard Gere i gennembrudsrolle for 44 år siden

Ifølge Hollywood-veteran havde Jacob Elordi erstattet Richard Gere i gennembrudsrolle for 44 år siden
Jacob Elordi. (Foto: Stefania D'Alessandro/WireImage)

Det er godt 44 år siden, at Hollywood-legenden Paul Schrader og Richard Gere slog sig sammen for første gang i form af Schraders ‘American Gigolo’, hvor Gere spillede den titulære gigolo, Julian Kaye.

De to herrer er nu blevet genforenet i Paul Schraders seneste film, ‘Oh, Canada’, som fik sin premiere på dette års Cannes Film Festival, og som også er til at finde på Toronto International Film Festival, der slutter i morgen.

I filmen spiller Richard Gere den aldrende militærnægter Leonard, mens Jacob Elordi spiller den yngre version af selv samme mand.

At få Elordi til sin film var ifølge Schrader et gigantisk scoop, da den unge australier endnu ikke kostede det, han koster i dag efter roller i hypede film som ‘Saltburn’ og ‘Priscilla’.

Og stod det til Paul Schrader, ja, så havde Jacob Elordi faktisk vundet castingen overfor Richard Gere, havde de begge levet samtidigt tilbage i 1980, da ‘American Gigolo’ udkom.

Det fortæller han i et interview med The Hollywood Reporter.

»Jeg så hans præstation på Zoom, og hvis det havde været for 40 år siden, så var det her fyren, jeg ville have castet til ‘American Gigolo’«.

Siden Elordi kun var kendt for ‘Euphoria’ omkring castingen på ‘Oh, Canada’ fik de ham ganske billigt, fortæller Schrader yderligere:

»Vi fik ham for en slik af den grund. Jeg havde ikke brug for en navn. Jeg havde Richard, og det var nok«.

Ifølge den 78-årige instruktør bliver dette også første gang, man sådan rigtigt kommer til at opleve den evigt unge Richard Gere som en gammel mand, hvilket skal blive rigtig spændende at se.

Det vides endnu ikke, hvornår ‘Oh, Canada’ får dansk biografpremiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af