Donald Glover bekræfter, at han stadig har Star Wars-spinoff på vej

Donald Glover bekræfter, at han stadig har Star Wars-spinoff på vej
Donald Glover i 'Solo: A Star Wars Story'. (Foto: Disney)

’Star Wars’-karakteren Lando Calrissian, som Donald Glover portrætterer, skulle oprindeligt have haft en spinoff-serie. Men efter Justin Simien bakkede ud som manusforfatter og blev erstattet af Glover selv og hans bror Stephen Glover, er ’Lando’ blevet til et filmprojekt.

Alt det her fandt sted for over et år siden, men nu bekræfter multikunstneren, i et YouTube-interview med Wall Street Journal, at projektet stadig er i live.

Glovers version af Lando Calrissian optrådte første gang i 2018 i ’Solo: A Star Wars Story’, og med den kommende spinoff håber han på at kunne give de mere seriøse ’Star Wars’-historier noget modspil. »Jeg vil bare have, at det skal være sjovt, altså, som ’Star Wars’-fan føler jeg, det er vigtigt, man bare skal have det mere sjovt«, siger Glover og henviser til tidligere fortællinger i franchisen:

»’Star Wars’, jeg elsker det, men nogle gange er det super seriøst. (…) Det er som om, alt der har at gøre med Skywalkers er vildt seriøst«, forklarer den 40-årige amerikaner og fremhæver styrken ved sin ’Star Wars’-karakter:

»Lando, jeg synes det bedste ved ham er, at han er en slyngel, du ved, og jeg føler, folk kan relatere til det«.

Glover-brødrene var også begge manusforfattere på den roste FX-serie ’Atlanta’, som takkede af i 2022.

De videre udsigter for Donald Glovers ‘Lando’ projekt er dog stadig uklare.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af