Depressionsramte Chappell Roan aflyser koncert på grund af »overvældende« pres

Depressionsramte Chappell Roan aflyser koncert på grund af »overvældende« pres
Chappell Roan. (Foto: Ryan Lee Clemens)

Den hypede popstjerne Chappell Roan har det seneste års tid oplevet stor succes, men i den grad også bagsiden af medaljen.

I sidste uge fortalte popkometen bag hits som ‘Good Luck Babe’, ‘Hot to Go’ og ‘Pink Pony Club’, at hun netop var blevet diagnosticeret med en »svær depression«, der kræver, at hun går i terapi to gange om ugen.

Det gør det utvivlsomt ikke nemmere, at hun er i gang med en større turné, der lige har været forbi Europa. Nu har hun været nødsaget til at aflyse to koncerter i denne weekend på festivalen All Things Go, der finder sted i Columbia og New York City. Årsagen til den aflysningen er et »overvældende« pres, skriver The Wrap.

»Jeg undskylder til folk, som har ventet på at se mig i NYC og DC i denne weekend under All Things Go, men jeg er ikke i stand til at optræde. Ting er virkelig blevet overvældende over de sidste uger, og jeg mærker det virkelig«, skriver Roan i en Instagram-story.

»Jeg føler mig presset til at prioritere en masse ting lige nu, og jeg har brug for et par dage til at prioritere mit helbred. Jeg vil gerne være til stede, når jeg optræder, og give det bedst mulige show. Tak for jeres forståelse. Er snart tilbage«.

Efter denne weekend har Chappell Roan fem amerikanske koncerter tilbage på sin turné. Næste stop er på tirsdag.

Popstjernen vandt tidligere på måneden prisen Bedste nye artist til MTV Video Music Awards. Før det gjorde hun i en TikTok-video op med stalking-kultur og »creepy« opførsel fra en del af sine fans.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af