Se listen: De otte mest spændende serier i støbeskeen

De amerikanske tv-stationer bestiller tv-serier på livet løs i disse uger. Vi guider til de på papiret mest interessante.

Saul Goodman

 

’Better Call Saul’ (AMC)
Forfatterne bag ’Breaking Bad’, Peter Gould og Vince Gilligan, er på vej med successeriens spin off ’Better Call Saul’, der selvsagt følger Bob Odenkirks karakter, den moralsk korrumperede advokat Saul Goodman.

Serien fortæller historien om Sauls liv inden hans møde med Walter White. Udover Bob Odenkirk kan vi også se frem til et gensyn med Jonathan Banks i rollen som den hårdføre Mike Ehrmantraut.

’American Crime’ (ABC)
ABC’s nye thriller-serie er produceret og instrueret af John Ridley, som producerede og skrev manuskript til ’12 Years a Slave’. Da et ungt par i Modesto, Californien bliver angrebet i deres hjem, og kun kvinden har en spinkel chance for overlevelse, rystes hele det lokale samfund. Mens de pårørende håber på et mirakel, sætter forbrydelsen gang i en anspændt racediskussion.

’Empire’ (Fox)
Fox’ nye urbane drama bliver Lee Daniels’ (’Precious’, ’The Butler’) første tv-projekt. ’Empire’ beskrives som et usædvanligt hip hop-familiedrama, hvor både nye og gamle beats vil præge soundtracket under supervision af Timbaland. Terrence Howard spiller familiens overhoved Lucious Lyon, som med en barsk opvækst i bagagen går gennem ild og vand for sit livsværk, firmaet Empire Entertainment.

Anna Paquin & Stephen Moyer-projekt (HBO)
’True Blood’-parrets produktionsselskab CASM har forlænget samarbejdet med HBO i yderligere to år, og Paquin og Moyer kan nu, ifølge deadline.com, se frem til muligheden for at instruere og spille med i indtil flere, endnu ikke offentliggjorte HBO-serier.

Anna Paquin og Stephen Moyer har allerede en håndfuld projekter i støbeskeen, forlyder det.

Se de sidste fire serier på næste side.

Marvel's Agent Carter

 

’Marvel’s Agent Carter’ (ABC)
ABC’s spin off på superheltefilmene ’Captain America’ fokuserer på Marvel-figuren Agent Peggy Carter og spilles – som sædvanlig – af Hayley Atwell. Serien udspiller sig i 1946, hvor Carter må balancere livet som single-kvinde (efter hendes elskede Captain Americas nedfrysning), hendes administrative arbejde for det fortrolige SSR og tophemmelige missioner for Howard Stark. Serien kommer i kølvandet på ’Agents of S.H.I.E.L.D’, som er blevet en pæn succes for ABC.

’Unbreakable Kimmy Schmidt(NBC)
Til efteråret begynder de foreløbigt 13 afsnit af Tina Fey og Robert Carlocks komedieserie på NBC. ’Unbreakable Kimmy Schmidt’ handler om en ung kvinde, der er sluppet ud af en  dommedagsbevægelses kløer og nu prøver at få en frisk start i New York.

’Bridesmaids’ Ellie Kemper spiller Kimmy Schmidt, mens ’30 Rocks’ Tituss Burgess spiller den homoseksuelle Titus, som arbejder som robot på Times Square.

’Odyssey(NBC)
Da en fortabt kvindelig soldat, en desillusioneret virksomhedsadvokat og en respektløs politisk aktivist hvirvles ind i én og samme chokerende internationale konspiration, smuldrer deres respektive familieforhold. Thrilleren ’Odyssey’ har den Los Angeles-bosatte dansker Mikkel Bondesen (’Burn Notice’ og ’The Killing’) på producerlisten, og skuespilleren Peter Horton og ’Heroes’-forfatteren Adam Armus står for manuskriptet.

’Mozart in the Jungle’ (Amazon)
Amazon er en af de nye spillere på tv-serie-markedet, og i år har de sat hele fire serier i produktion.

Den mest lovende er denne dramedy-serie, som har undertitlen ’Sex, Drugs and Classical Music’. Pilotepisoden er skrevet af en stærk trio, Roman Coppola, Jason Schwartzman og Alex Timbers, og i én af hovedrollerne ses Gael Garcia Bernal som New York Philharmonic-orkesterets nye, unge geni-dirigent Rodrigo.

Derudover præsenteres publikum for et hav af excentriske karakterer, der til sammen skaber et stærkt humoristisk og symfonisk drama.

Læs også: Fire Amazon-piloter bliver til tv-serier

Læs også: Anmeldelse af Amazons fem nye piloter

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af