Den virkelige Mark Schultz elsker ’Foxcatcher’ – igen!

Den virkelige Mark Schultz elsker ’Foxcatcher’ – igen!

Den tidligere brydemester Mark Schultz er en mand af mange meninger – og af mange forskellige meninger.

Under sidste års filmfestival i Cannes lovpriste han ’Foxcatcher’, filmen om hans brydekarriere og forhold til rigmanden John du Pont. Piben fik imidlertid en anden lyd efter filmens amerikanske premiere, hvor Schultz gik grassat på Twitter og Facebook og kastede alskens ukvemsord efter både filmen og instruktøren Bennett Miller. Påstanden var, at Millers portræt af særligt hans emotionelle tilstand var løgnagtig.

De hadefulde indlæg blev hurtigt fjernet igen, men Schultz stod ved sine anklager. Han hævdede således, at det kun var kontraktlige forpligtelser, der havde tvunget ham til at støtte filmen i første omgang.

Men i endnu en storstilet kovending har Schultz nu igen hyldet ’Foxcatcher’. I en serie af tweets har han blandt andet udråbt filmen til et mesterværk,  kaldt Miller for historiens største instruktør og kritiseret Oscar-komitéen for at forbigå Channing Tatum, der spiller Schultz i filmen.

Om Schultz’ kovending har noget at gøre med de fem Oscar-nomineringer, som ’Foxcatcher’ hentede forleden, melder historien intet om.

Læs også: Anmeldelse – Foxcatcher

Læs også: Oscar-nomineringerne er ude – ‘Birdman’ og ‘The Grand Budapest Hotel’ er topscorerne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af