Flere store stjerner til Netflix-serien ’Wet Hot American Summer’

Flere store stjerner til Netflix-serien ’Wet Hot American Summer’

Som vi tidligere har skrevet, vender stjerner som Bradley Cooper, Paul Rudd og Amy Poehler tilbage i deres oprindelige roller i Netflix’ serieudgave af kulthittet ’Wet Hot American Summer’. Nu fortsætter streamingtjenesten oprustningen med tilføjelsen af yderligere fire store skuespilnavne.

Det drejer sig om Chris Pine (’Star Trek’-filmene), Kristen Wiig (’Bridesmaids’), Jon Hamm (’Mad Men’) og Jason Schwartzman (et væld af Wes Anderson-film), skriver Deadline.com. Sitet mener også at vide, hvilke roller stjernerne skal indtage i Camp Firewood: Hamm skal spille en spion, Schwartzman og Wiig skal spille vejledere (sidstnævnte en snobbet en af slagsen fra en rivaliserende camp), mens Pines karakter blot beskrives som mystisk. Netflix har endnu ikke kommenteret rygterne.

Hvor filmen fra 2001 foregik på sommercampens sidste dag, fokuserer Netflix’ serieudgave på den første. Premieredatoen er endnu ikke offentliggjort.

Læs også: Duplass-brødrene skal lave film for Netflix

Læs også: Få overblikket – Netflix’ kommende serier

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af