Judd Apatows 25 år gamle ’Simpsons’-manuskript bringes til live

Judd Apatows 25 år gamle ’Simpsons’-manuskript bringes til live

Som ung og uprøvet blev Judd Apatow hyret til at skrive et afsnit af ’The Simpsons’, men manuskriptet så aldrig dagens lys. I stedet udviklede Apatow sig som bekendt til en succesfuld instruktør og producer af komedier som ’The 40-Year-Old Virgin’ og ’Knocked Up’ foruden tv-serierne ’Freaks and Geeks’ og ’Girls’. Nu er hans 25 år gamle ’Simpsons’-manuskript dog blevet støvet af, og de amerikanske seere kan allerede opleve det på søndag.

Episoden har fået titlen ’Bart’s New Friend’, og handlingen klinger af klassisk Apatow: Homer hypnotiseres til at opføre sig som en tiårig dreng og skaber et specielt bånd til sin søn, Bart.

På den måde kan Apatows afsnit betragtes som en parallel til afsnittet ’HOMЯ’ fra 2001, hvor en farveblyant blev fjernet fra Homers hjerne, hvilket forøgede hans intellekt, så han kunne kommunikere meningsfyldt med Lisa.

Læs også: De 10 bedste ‘The Simpsons’-afsnit nogensinde

Læs også: Judd Apatow laver tv-serie for Netflix

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af