Soundvenue Forpremiere: Se ventet film om dansk musikikon før alle andre

Soundvenue Forpremiere: Se ventet film om dansk musikikon før alle andre
Foto: Per Arnesen

Rock, sex, kærlighed, frihed og de tykkeste hash-tåger.

Det er hovedingredienserne i Ole Christian Madsens længe ventede film om noget så sjældent som en dansk rockmyte: Eik Skaløe.

Skaløe revolutionerede den danske musikscene med blot et enkelt album, ‘HIP’ fra 1967, før han forsvandt til Indien, hvor han begik selvmord som blot 25-årig. Et kort, men stormfuldt liv, som Ole Christian Madsen (‘Flammen & Citronen’, ‘Superclásico’) har gjort til en farverig, tempofyldt, humoristisk og bevægende film, som kan nydes, hvad enten man kender Skaløe på forhånd eller ej.

‘Steppeulven’ handler ikke mindst om Eik Skaløes voldsomme forelskelse i aktivist-pigen Iben, med hvem han indgår i et forhold bygget på store idealer om fri sex og kærlighed – så længe det varer.

Mens mange lige nu kritiserer danske film for altid at bruge de samme skuespillere, er ‘Steppeulven’ et friskt pust. Stortalentet Joachim Fjelstrup (udnævnt som ‘Shooting Star’ på årets Berlin-festival) har sin allerførste filmrolle som Eik Skaløe, mens Iben spilles af et andet ungt talent, Marie Tourell Søderberg.

Mød de to skuespillere, som introducerer filmen i Empire Bio tirsdag den 3. februar kl. 19.30, hvor du kan se den flere uger før alle andre.

Køb billet HER.

Soundvenue Forpremiere: ‘Steppeulven’
Empire Bio

3. februar, kl. 19.30

Læs også: De mest lovende danske film i 2015

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af