Stærkt kvinde-team klar til ‘Ghostbusters’-reboot

Stærkt kvinde-team klar til ‘Ghostbusters’-reboot

Tilbage i efteråret blev det bekræftet, at ‘Bridesmaids’-instruktøren Paul Feig skal stå i spidsen for en nyfortolkning af ‘Ghostbusters’ udelukkende med kvinder i hovedrollerne som spøgelsesjægerne. Og nu ser det ud til, at Feig har scoret sig lidt af et komisk all-star-cast til filmen – i hvert fald ifølge et tweet, som han sendte ud i nat.

Det drejer sig om Kristen Wiig og Melissa McCarthy (billedet), som begge medvirkede i ‘Bridesmaids’, samt Leslie Jones og Kate McKinnon, der deres daglige gang på ‘Saturday Night Live’. Filmen er sat til amerikansk premiere 22. juli 2016 og har den oprindelige ‘Ghostbusters’-instruktør Ivan Reitman som producer.

Udover det kompetente kvindelige cast er rygterne atter blusset op om en mulig birolle til Bill Murray (dog ikke i sin gamle rolle som Dr. Venkman fra den originale ‘Ghostbusters’-film fra 1984), mens yderligere casting-rygter svirrer omkring Peter ‘Tyrion Lannister’ Dinklage som mulig skurk. Vi venter spændt!

Læs også: Se Kate McKinnon trække Justin Biebers bukser ned i SNL

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af