Trailer: Se Mia Wasikowska i følelsesladet trailer til ’Madame Bovary’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør: Sophie Barthes. Medvirkende: Mia Wasikowski, Rhys Ifans, Henry Lloyd Hughes, Ezra Miller, Paul Giamatti. Dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Sophie Barthes har det øjensynligt fint med at boltre sig i forskellige genrer. I 2009 stod hun bag den Charlie Kaufmann-inspirerede ’Cold Souls’ om Paul Giamattis nedfrysning af sin sjæl, men nu udskifter hun hjernevridende mystik med klassisk kostumedrama, nærmere bestemt en by the book-filmatisering af ’Madame Bovary’ fra 1857. Man skal efterhånden have kuglerammen frem for at regne ud, hvor mange gange Gustave Flauberts romanklassiker er blevet filmatiseret.

2. Det australske stortalent Mia Wasikowska spiller hovedrollen som Emma, der i en ung alder gifter sig med den nyuddannede læge Charles Bovary, men snart indser, at hun har lovet troskab til en dødbider – specielt hvad angår de natlige aktiviteter. I frygt for at havne i et monotont middelklasseliv søger hun derfor utroskabens vej og indleder et seksuelt spirende forhold til den unge charmør Leon Dupuis. Noget, der ikke blev set let på i det 19. århundrede. Dermed er der lagt op til et tårevædet kostumedrama skåret efter klassisk skabelon.

3. I forlængelse heraf er største udfordring for den nye udgave af ’Madame Bovary’ at overbevise om sin egen relevans. Traileren sætter alle sejl til i en kaskade af bedrøvede strygere, men den insisterende patosappel kan hurtigt komme til at fremstå desperat, hvis alt, Barthes har på hjerte, er at kopiere tidligere bedrifter. Man må formode, at castet bestående af Wasikowska, Ifans, Giamatti og Ezra Miller holder dramaet på sikker afstand af det tåkrummende, men selv ikke de solide navne kan ændre ved, at ’Madame Bovary’ i traileren har umådeligt svært ved at sælge sig selv.

Læs også: Mia Wasikowska – sin generations mest uforudsigelige femme fatale

Læs også: Trailer – Thomas Vinterbergs kommende, stjernebesatte film på engelsk

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af