Trailer: Se Owen Wilson og Jennifer Aniston i komedien ’She’s Funny That Way’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør: Peter Bogdanovich. Medvirkende: Owen Wilson, Kathryn Hahn, Will Forte, Jennifer Aniston, Rhys Ifans, Quentin Tarantino. Premiere: 13. maj.

Tre trailer-tanker:

1. Sammen med koryfæer som Francis Ford Coppola, Martin Scorsese og Robert Altman var Peter Bogdanovich blandt de førende skikkelser i 60’erne og 70’ernes amerikanske nybølge, det såkaldte New Hollywood. Bogdanovich markerede sig særligt med ’The Last Picture Show’ fra 1971, et længselsfuldt portræt af et døende landsbysamfund i 50’ernes USA. I de senere år har der været stille omkring den aldrende instruktør (der dog indimellem har haft skuespilroller, særligt som psykolog i ‘The Sopranos’), men efter 13 års spillefilmtørke gør han nu comeback med screwball-komedien ’She’s Funny That Way’, som dømt ud fra traileren er akkurat så sukkersød som sin titel.

2. I filmen forelsker Owen Wilsons Broadway-instruktør sig i en prostitueret med skuespilambitioner og giver hende derfor muligheden for at bryde igennem i sit nye stykke. Det er problematisk i mere end et henseende: Instruktøren er i forvejen gift med stykkets hovedrolleindehaver, mens manuskriptforfatteren ligeledes har forelsket sig i den tidligere prostituerede, selv om han dater Jennifer Anistons terapeut. Kort fortalt er der rigeligt med romantiske forviklinger i Bogdanovichs tilbageskuende screwball-film.

3. Owen Wilson synes at være i sit vanlige naive, småirriterende hjørne som den lystdrevne Broadway-instruktør, mens Jennifer Aniston er tilbage på hjemmebanen efter en afstikker til tungere temaer i ’Cake’ (som trods en insisterende kampagne ikke indbragte hende en Oscar-nominering). Spørgsmålet er, om ’She’s Funny That Way’ overhovedet har noget på hjerte ud over at efterligne, hvad andre allerede har gjort, eller om Bogdanovich hiver et es op ad ærmet undervejs. I det mindste har han alene på grund af sit navn kunnet tiltrække et løfterigt cast: Foruden Wilson og Aniston ses også Will Forte (’Nebraska’), Rhys Ifans (’Notting Hill’, ’The Amazing Spider-Man’), Kathryn Hahn (’Transparent’) og Quentin Tarantino på rollelisten.

Læs også: Trailer – Jennifer Aniston skruer op for dramatikken i ‘Cake’

Læs også: Trailer – Se Jessica Biel og Jake Gyllenhaal i skandaleombrust komedie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af