‘Game of Thrones’-forfatter røber væsentlige forskelle fra bøgerne i femte sæson

‘Game of Thrones’-forfatter røber væsentlige forskelle fra bøgerne i femte sæson

(Den konkrete handling i femte sæson ‘Game of Thrones’ bliver ikke røbet i det følgende, men vil man undgå ethvert kendskab til sæsonen, skal man selvfølgelig ikke læse videre)

Med femte sæson på trapperne har HBO’s megahit ’Game of Thrones’ allerede indhentet George R.R. Martins litterære forlæg. Uden yderligere materiale at tære på i den nærmeste fremtid har skaberne David Benioff og D.B. Weiss angiveligt taget konsekvensen og skrottet det tætte bånd til Martins murstensromaner.

Således udtaler Martin til Showbiz 411, at femte sæson af ‘Game of Thrones’ byder på dødsfald, der ikke er inkluderet i romanen.

»Karakterer, der ikke dør i bøgerne, vil dø i serien, så selv læserne af bøgerne vil blive ulykkelige. Alle skal op på tæerne. [Hovedforfatterne David Benioff og D.B. Weiss] er endnu blodigere anlagt, end jeg er«.

Martin udtaler videre, at han ikke ved, hvordan Benioff og Weiss vil gribe fortællingen an i de kommende sæsoner, men at han selv fokuserer på at færdiggøre de to sidste bøger i ’A Song of Ice and Fire’-sagaen. Han har tidligere fortalt, at den næste i rækken, ‘The Winds of Winter’, end ikke udkommer i indeværende år (det tager sin tid at udfylde 1500 sider!), hvilket i teorien efterlader HBO-serien i limbo.

Den tid, den sorg. Det er svært at se længere ud i fremtiden end 13. april, hvor femte sæson af ’Game of Thrones’ får premiere på HBO Nordic.

Læs også: ‘Game of Thrones’-karakterernes oprindelige skæbner afsløret i leaket brev

Læs også: 10 grunde til, at du skal hoppe med på ‘Game of Thrones’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af