Kom til gratis visning af anmelderrost dokumentar i Bremen Teatret

Kom til gratis visning af anmelderrost dokumentar i Bremen Teatret

På torsdag 12. februar afholder CPH:DOX og det socialt anlagte Bremen-initiativ Os Imellem et arrangement om bandekultur med visning af den anmelderroste dokumentar ’The Interrupters’. Filmen omhandler en gruppe tidligere indsatte, der betaler aflad for deres synder ved at hjælpe udsatte unge i Chicagos slum, inden de søsætter et liv i den kriminelle løbebane. 

Filmen er instrueret af Steve James, manden bag den roste film om Roger Ebert, ‘Life Itself’, og ikke mindst den monumentale dokumentar ’Hoop Dreams’ om et par basketballtalenters indædte kamp for at komme ind i det forjættede land, NBA. Med ’The Interrupters’ fortsætter James i samme spor med fortællingen om lidelse og håb i Chicagos slum.

Filmen introduceres af den tidligere Cavling-prismodtager Olav Hergel, der i 2012 forfattede biografien ’Men vi blev onde’ om det tidligere Bloodz-bandemedlem Sleiman.

Der er således garanti for stof til eftertanke, når Bremen Teatret åbner dørene for en aften med bandekriminaliteten i fokus. Og du skal endda ikke af med en krone for at deltage.

Bestil billetter her.

Lyt til Soundvenue Filmcast: Har en syg høne lagt ‘Mænd og høns’? Lever ‘Better Call Saul’ op til ‘Breaking Bad’?

Læs også: Se ‘Saturday Night Live’s forrygende hipsterparodi på ‘The Wire’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af