Trailer: Channing Tatum og stripperkollegaerne vender tilbage i ‘Magic Mike XXL’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Gregory Jacobs. Medvirkende: Channing Tatum, Amber Heard, Jada Pinkett Smith, Matt Bomer, Joe Manganiello. Dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Det lød umiddelbart som en umulig mission at lave en god film om en gruppe mandlige strippere med Channing Tatum i spidsen, men det var præcis det, Steven Soderbergh gjorde med ’Magic Mike’: En velspillet, følsom udforskning af det uholdbare liv i den ungdommelige overhalingsbane. Det næste spørgsmål er så: Kan man lave to gode film om en gruppe mandlige strippere med Channing Tatum i spidsen?

2. I ’Magic Mike XXL’ (’Magic Mike 2’ var åbenbart for kedeligt) har Soderbergh overladt roret til sin sædvanlige producer og assisterende instruktør, Gregory Jacobs, der tidligere har stået bag så beskedne film som ’Criminal’ og ’Wind Chill’. Med andre ord er der tale om et usikkert kort i instruktørstolen, men Soderbergh har mulighed for at overse produktionen fra nærmeste hold, da han fortsat varetager funktioner som klipper, fotograf og kameraoperatør.

3. ’Magic Mike XXL’ ligner mere en ’Step Up’-film end et seriøst drama, og traileren byder ikke på ret meget andet end veltrænede mænd kun iklædt kødelige klæder. Det er dog ikke utænkeligt, at skindet bedrager (pun intended), for forventede vi virkelig, at stripperfilmen ville blive lanceret som andet end en smålummer dansefilm for teenagepiger? Man må dog gå ud fra, at Soderbergh har mere på hjerte end som så – selv fra anden række.

Læs også:  Channing Tatum springer ud som instruktør

Læs også: Derfor er Soderbergh stadig en af verdens største

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af