Trailer: Don Draper indtager 70’erne i ny ‘Mad Men’-teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den 5. april begynder den endegyldigt sidste halvsæson af en af de seneste års bedste tv-serier at rulle over skærmen, og som opvarmning har folkene bag ‘Mad Men’ sluppet en stemningsfuld teaser for seriens sidste syv afsnit.

Ligesom den ultraminimale teaser for første del af sæson 7 afslører denne heller intet af plottet, men sætter derimod stemningen for den kommende sæson. Og at dømme ud fra den oldschool split screen-teaser er der dømt 70’er-stemning i fuldt flor med Diana Ross’ ‘Love Hangover’ som soundtrack, lange bakkenbarter på mændene, blomstrede kjoler og højt hår på damerne – og klamme blikke fra den evigt ucharmerende Pete Campbell. Vi glæder os!

Læs også: Her er 2014’s bedste tv-serier: Top 10-1

Læs også: Lyt til Soundvenue Filmcast: Paul Thomas Andersons hashtåge ‘Inherent Vice’, musikfilmrevival med ‘Whiplash’ og ‘Steppeulven’ og Snapchats første serie

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af