Video: Teaser for næste ’Gotham’-episode viser glimt af Jokeren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fox-serien ’Gotham’ er allerede fyldt til randen med superskurke – fra Gækkeren til Pingvinen – og i en teaser for seriens 16. episode vises et kort glimt af den næste i rækken: Jokeren. I teaseren lader den psykotiske superskurk til at blive afhørt af seriens hovedkarakter, Jim Gordon (Ben McKenzie), med et karakteristisk ildevarslende smil på læben.

Cinema Blend kan fortælle, at Jokeren bliver spillet af Cameron Monaghan (med beskedne titler som ’The Giver’, ’Vampire Academy’ og ’Shameless’ på cv’et), og dermed ses superskurken ligesom Bruce Wayne i en ung udgave i ’Gotham’.

Det nye afsnit har premiere på Fox den 16. februar. Serien vises herhjemme på C-More.

Læs også: ‘Gotham’ / Anmeldelse

Lyt til særudgave af Soundvenue Filmcast: Oscar-diskussion med høj nørdefaktor

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af