Parret bag ‘Captain America: The Winter Soldier’ overtager ‘The Avengers’

Parret bag ‘Captain America: The Winter Soldier’ overtager ‘The Avengers’

Da instruktørbrødreparret Anthony og Joe Russo sidste år instruerede ‘Captain America: The Winter Soldier’, var de fleste anmeldere enige om, at Russo-brødrene ikke bare havde lavet en solid opfølger i serien af Marvel-film, men havde pustet tiltrængt nyt liv i superheltegenren – vores anmelder kaldte sågar filmen for en af de ti bedste superheltefilm nogensinde.

Forståeligt nok er makkerparret nu sat til at overtage instruktørstolen på Marvels højtprofilerede ‘The Avengers’-produktioner. Hvor Joss Whedon instruerede første film i sagaen samt den kommende ‘The Avengers: Age of Ultron’, skal Russo-brødrene altså instruere de næste film i rækken. Det drejer sig om den todelte afslutning ‘The Avengers: Infinity War’, der forventes at få premiere i henholdvis maj 2018 og 2019, samt opfølgeren til den succesfulde ‘Winter Soldier’, ‘Captain America: Civil War’, der udkommer sommeren 2016.

Udovers de vægtige superhelteproduktioner er de tidligere tv-serieinstruktører Anthony og Joe Russo også sat til at instruere Channing Tatums mande-spinoff til Paul Feigs kommende kvindebårne ‘Ghostbusters’-film.

Læs også: Spider-Man skal filmatiseres igen-igen – og dukker op i andre superheltefilm

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af