Channing Tatums ’Ghostbusters’-idé bliver til virkelighed

Channing Tatums ’Ghostbusters’-idé bliver til virkelighed

Som en del af Sony-leaket kom det frem, at Channing Tatum barslede med en idé til en ny ’Ghostbusters’-film sammen med producerpartneren Reid Carolin samt Russo-brødrene, der instruerede ’Captain America: The Winter Soldier’.

Nu beretter Deadline, at Tatums ’Ghostbusters’-projekt har fået grønt lys af Sony og vil blive et slags spin-off af Paul Feigs (’Bridesmaids’) kvindedrevne ’Ghostbusters’-film, der efter planen udkommer i 2016. Tatums maskulint orienterede pendant forventes i biograferne året efter.

Der er endnu ingen meldinger om castets sammensætning, men mon ikke Tatum selv påtager sig en bærende rolle. Russo-brødrene instruerer filmen.

Læs også: Channing Tatum og stripperkollegerne vender tilbage i ‘Magic Mike XXL’

Læs også: Channing Tatum springer ud som instruktør

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af