Snoop Dogg laver seriøs tv-serie for HBO

Snoop Dogg laver seriøs tv-serie for HBO

Kombinationen af Snoop Dogg og HBO er måske ikke indlysende, men den storrygende rapper er snart klar med et seriøst familiedrama for kabelstationen. Det skriver Deadline.

Den endnu unavngivne dramaserie foregår i 1980’ernes USA, hvor politisk turbulens i Los Angeles slår skår i en families ellers idylliske liv. For Snoop Dogg har fortællingen således et personligt tilsnit, da han selv voksede op nær Englenes By i 70’erne og 80’erne.

Rapperen producerer serien sammen med Allen Hughes (’Broken City’), der også står for instruktionen, mens Rodney Barnes (’The Boondocks’, ’Everybody Hates Chris’) leverer manuskriptet. Premieredatoen er endnu ikke fastsat.

Læs også: Snoop Dogg og Pharrell leger pimps i det ydre rum

Læs også: Her er serierne, HBO har i støbeskeen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af