Video: Snoop Dogg og Pharrell leger pimps i det ydre rum

Snoop Dogg og Pharrell har adskillige fælles videoer på bagen, fra den ikoniske sort/hvide video til ‘Drop It Like It’s Hot’ til den damefyldte ‘Beautiful’, og nu kan makkerparret ses i endnu en fælles billedside til ‘Peaches N Cream’ fra Snoops kommende, Pharrell-producerede album.

Her skorter det hverken på letpåklædte damer med 70’er-afroerne på plads, Faraoer og andre egyptiske referencer, fløde, overdimensionerede ferskner, planeter, galakser, og, selvfølgelig, masser af røg. Det er lige så syret, som det lyder, men den pelsklædte og guldklæde-bærende Snoop Dogg og Pharrell med sin signaturhat har tilsyneladende haft en fest.

‘Bush’ er ude den 12. maj og Snoop spiller til Fredagsrock den 24. juli.

Læs også: Hiphop-historiens 10 mest dynamiske duoer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af