Steve McQueen fortsætter sin tv-stime med episk BBC-serie

Steve McQueen fortsætter sin tv-stime med episk BBC-serie

Den Oscar-vindende instruktør bag ’12 Years a Slave’ og ‘Shame’ har tilsyneladende fundet sig overordentligt godt til rette med tv-mediet. Ud over sin kommende miniserie for HBO, ‘Codes of Conduct’, har BBC netop annonceret, at Steve McQueen skal lave en ny, episk serie for den britiske tv-kanal, der får premiere i foråret 2016.

Serien, som McQueen både instruerer og er medforfatter på, har endnu ingen titel, men vil følge en gruppe sorte venner og deres familier i det vestlige London gennem adskillige årtier fra 1968 og frem til nu.

»Han (Steve McQueen, red.) vil gerne ramme en bred målgruppe med serien. Den er meget underholdende og rørende, og Steve har lavet masser af research«, fortæller produktionsselskabet bag tv-serien til Screen Daily.

BBC-serien har endnu ingen skuespillere tilknyttet, men med tanke på, at McQueen har Michael Fassbender som sin hofskuespiller og har linet stærke navne som Helena Bonham Carter og Paul Dano op til sin HBO-serie, får instruktøren næppe problemer med at stable et solidt cast på benene til sin britiske generationsfortælling.

Læs også: Steve McQueen: Fra dummeholdet til Oscar-podiet

Læs også: Syv sorte instruktører, der kan rykke ved amerikansk films farveskævhed

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af