Trailer: Ben Kingsley overtager Ryan Reynolds’ krop i ‘Self/Less’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Tarsem Singh. Medvirkende: Ryan Reynolds, Ben Kingsley, Matthew Goode, Michelle Dockery, Natalie Martinez. Dansk premiere 20. august.

Tre trailer-tanker:

1) Ben Kingsley i Ryan Reynolds’ krop? Tanken er næsten forstyrrende, men med Tarsems (nok ikke synderligt) videnskabelige thriller ’Self/Less’ bliver sammensmeltningen en realitet. Kingsleys stinkerige arkitekt kan se dødens le nærme sig med faretruende hast og indvilliger derfor i at indgå i et eksperiment, hvor hans bevidsthed overføres til en yngre krop, der tilhører ingen ringere end Reynolds. Man siger måske, at de indre værdier vejer tungere end de ydre, men Kingsley ser ud til at have forbløffende let ved at omstille sig fra kræftsyg dødbider til brølende festløve. Altså indtil bivirkningerne indtræffer, og de dystre hemmeligheder hober sig op.

2) ’Self/Less’ er instrueret af Tarsem Singh (’The Cell’, ’The Fall’), der målt på teknisk ekvilibrisme hører til i filmmagernes elite, men hvis fortællinger har det med at forfalde til det forskruede. Efter en solid pause fra filmverdenen i kølvandet på den visuelt bjergtagende ’The Fall’, vendte instruktøren tilbage i 2011 og 2012 med henholdsvis ’Immortals’ og ’Mirror Mirror’, som i bedste fald provokerede sporadisk begejstring. Om ikke andet gør Tarsems unikke visuelle øje, at man er garanteret filmisk lir i lækre brudstykker – også selv om det er alt, hvad man får.

3) Med tanke på det ret åbenlyse komiske potentiale i Reynolds-Kingsley-splejsningen er det næsten en skam, at Tarsems seneste mind bender ikke har kasseret lommefilosofien og gået den komiske planke ud – for traileren er, om den vil det eller ej, småmorsom i flere passager. Ikke mindst da Kingsley dårligt ved, hvad han skal stille op med sig selv og Reynolds’ hylster, da en modelsmuk kvinde smider gevandterne foran ham. Det er for tidligt at afskrive ’Self/Less’, men traileren giver ikke løfter om andet end en blodfattig, pseudovidenskabelig sci-fi-thriller.

Læs også: Kommende ‘Star Wars’-stjerner i ’28 Days Later’-forfatters instruktørdebut

Lyt til Soundvenue Filmcast: ‘House of Cards’, dansk film i krig, pæne og perverse seriekvinder

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af