Trailer: Pharrell, Jessica Alba og dansk supermodel dukker op i ny trailer til ’Entourage’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter otte sæsoner på HBO med konsekvent nedadgående formkurve er vores forventninger til ’Entourage’-filmen ikke skyhøje, men om ikke andet kan man se frem til et væld af Hollywood-stjerner i veloplagte cameos: Liam Neeson, Jessica Alba, T.I., Calvin Harris og Pharrell dukker alle op i den nye trailer til filmen.

Også den danske supermodel Nina Agdal optræder i traileren, nærmere bestemt efter 18 sekunder, hvor hun byder Vincent Chase og hans farverige følge velkommen til en yacht med vanlig sex appeal.

I den nye sæson springer Chase ud som instruktør, men går langt over budget i sin første produktion bag roret. Det kalder i sagens natur på en salve af svinere fra Jeremy Pivens superagent Ari Gold.

Netop Pivens præstation som Gold var HBO-seriens største styrke, og det lader filmens producenter da også til at være bevidste om baseret på såvel hans skærmtid i traileren som hans forestående debut som forfatter. I maj udgives bogen ’The Gold Standard: Rules to Rule by’, en guide til at drive succesfuld business, angiveligt forfattet af den fiktive karakter selv.

’Entourage’-filmen udkommer måneden efter, den 25. juni.

Læs også: ‘Entourage’-filmen dyrker drengerøvsfantasien

Læs også: Snoop Dogg og Pharrell leger pimps i det ydre rum

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af