‘Game of Thrones’-forfatteren George R.R. Martin udvikler ny HBO-serie

Femte sæson af ‘Game of Thrones’ er lige på trapperne, og nu er der endnu mere godt nyt, hvis man er fan af George R.R. Martins univers. Forfatteren bag bøgerne, serien er baseret på, har nemlig takket ja til at udvikle en ny tv-serie for HBO.

Serien vil dog finde sted i et noget andet univers, end ‘Game of Thrones’ blodige, dragefyldte verden. ‘Captain Cosmos’, som serien hedder, vil foregå i 1949 og omhandle en ung science fiction-forfatter, der i kølvandet på, at tv’et finder vej til folks stuer, begynder at udtænke vilde historier, der kun kan finde sted i den unge forfatters bøger. Gad vide, hvor George R.R. Martin har hentet den inspiration?

Man skal dog ikke frygte, at det nye tv-projekt vil tage for meget af Martins tid, så han ikke får skrevet flere ‘Game of Thrones’-bøger. Tv-forfatteren Michael Cassut er nemlig sat til at skrive piloten til HBO, så George R.R. Martin kan koncentrere sig om sit forfatterskab, der kan resultere i endnu flere sæsoner af den populære tv-serie.

Læs også: HBO-leder ønsker ti sæsoner af ’Game of Thrones’, men afviser film

Læs også: ‘Game of Thrones’-forfatter røber væsentlige forskelle fra bøgerne i femte sæson

Læs også: Video: Amy Poehler quizzer George R. R. Martin i ’Game of Thrones’-citater

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af