’Game of Thrones’-opvarmning: Se castets komiske stjernestunder

Kit Harington viste forleden nye sider af sig selv i en morsom Seth Meyers-sketch. Vi har samlet ’Game of Thrones’-stjernernes største komiske glansstunder.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Lena Headey og Jimmy Kimmel i vinbæger-dyst

Lena Headey synes konstant at have et middelalderligt vinbæger i næverne, når hun spyer stikpiller ud til højre og venstre i ’Game of Thrones’. Da hun besøgte Jimmy Kimmel, udfordrede talkshowværten hende til en arrig orddyst ’GoT’-style – med floder af vin i ekstravagante vinbægre. Og Headey viste ikke større nåde her, end hun gør i Westeros.

»That’s a lovely tie. It’s a shame it’s around such a worthless neck«, hvislede hun til en befippet Kimmel.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. The Hound reklamerer for morgenmadsprodukt

Som The Hound er (var) Rory McCann ikke det mest tiltalende element i ’Game of Thrones’-universet, men den store skuespiller har før gjort sig som charmør i en ufrivilligt komisk reklamerolle. Som Fugl Føniks af asken rejser McCann sig fra en skotsk sø og flekser musklerne, mens han passerer et par blufærdige kvinder med et slesk glimt i øjet.

På en eller anden måde skulle det reklamere for et morgenmadsprodukt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Coster-Waldau spiller kalaha med guldhænder

Jaime Lannister er i færd med at genfinde sine enestående evner som sværdekvilibrist, efter han mistede sin naturlige fægtehånd og fik den erstattet med en kopi støbt i guld. Da Nikolaj Coster-Waldau besøgte ’Natholdet’, satte Anders Breinholt sig for at teste, hvor svært det egentlig er at udføre hverdagsopgaver som at drikke kaffe… og spille kalaha med en guldhånd.

Derefter gav han Coster-Waldau et indblik i ’Natholdet’s maskinrum, hvor blodet flyder, som var det ét langt rødt bryllup.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Maisie Williams skaber sig på Vine

Sophie Turner (Sansa Stark) og Maisie Williams (Arya Stark) har gjort det til en hobby at producere skøre Vine-videoer, når de opholder sig på hotelværelser under produktionen af ’Game of Thrones’. Det er spontant spas af hit & miss-typen – og mest det sidste – men Williams viser i glimt komisk talent.

Blandt andet da hun cirkulerer omkring en intetanende skildpadde i et ’helikopterskud’ – uden skyggen af indlysende årsag.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. ’Game of Thrones’-stjerner opsummerer serien på 30 sekunder

Det kan være svært at holde styr på ’Game of Thrones’ utallige plottråde, særligt efter et års pause fra fantasyuniverset, så det er belejligt, at internettet flyder over med koncise resuméer af de forgangne sæsoner (som dette). Ønsker du en fyldestgørende sammenfatning, er ovenstående video fra Entertainment Weekly dog ikke vejen frem. Til gengæld er den ret morsom.

Med vekslende held forsøger Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Maisie Williams (Arya Stark), Kit Harington (Jon Snow) og Emilia Clarke (Daenerys Targaryan) at opsummere de fire blodige og begivenhedsrige sæsoner i ‘Game of Thrones’-serien. I tråd med sin humorforladte heltekarakter forsøger Harington på sober vis at gengive plottet, mens Dinklage slår over i ‘Breaking Bad’-universet, og Williams og Clarke holder sig til sigende stikord: »Revenge. Death. Blood. Boobs«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Peter Dinklage i ’Knights of Badassdom’

Tyrion Lannister får ikke mange muligheder for at vise sine fægteevner i ‘Game of Thrones’-universet, hvor han til stadighed marginaliseres af sin egen familie grundet sin usædvanlige fysiske fremtoning. I ’Knights of Badassdom’ udlever han krigerdrømmen som højtråbende rollespiller, hvis heftige indtag af svampe slører grænsen mellem spil og virkelighed. Filmen er i sig selv en forglemmelig bagatel, men Dinklages krigeriske monolog i videoen ovenfor er komedieguld i ’Monty Python’-klassen.

Der er muligvis flere stjernestunder i vente for skuespilleren, når han bekæmper forvoksede arkade-skurke i den rablende vanvittige sommerblockbuster ’Pixels’ – komplet med bundesligahår og über-geeket attitude.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Forrygende fraklip

Midt i virvaret af blodsudgydelser, hed sex og drageild kan det være svært at forestille sig, at der er andet end alvorlige miner på ’Game of Thrones’-settet. Ikke desto mindre har filmholdet af flere omgange frigivet veloplagte bloopers, hvor de normalt så dødalvorlige skuespillere dummer sig i flæng. I den seneste sæson havde castet især forunderligt svært ved at bestige de middelalderlige byers adskillige stentrapper.

Til skuespillernes forsvar forstår man ønsket om at trække optagelserne i langdrag: De ved dårligt, om de klarer skærene i næstkommende afsnit.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Bronn som popstjerne

Hvem skulle tro, at Jerome Flynn, manden bag den sarkastisk kølige kriger Bronn, har en fortid som følsom popstjerne bag sig? Da Flynn sammen med Robson Green indspillede sangen ’Unchained Melody’ til en episode af 90’er-dramaserien ’Soldier Soldier’, som de begge medvirkede i, overbeviste talentshow-guruen Simon Cowell skuespillerduoen om at springe ud som popstjerner.

Under navnet Robson & Jerome udgav de ’Unchained Melody’ som single og toppede efterfølgende de engelske hitlister i syv uger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Peter Drunklage indtager ’Weekend Update’

Det tilbagevendende SNL-segment ‘Weekend Update’ inviterer ofte karakteren Drunk Uncle i studiet for at kommentere på aktuelle emner i det amerikanske samfund, og da Seth Meyers bad ham om at tage stilling til landets skattevæsen, fik han hjælp af Peter Drunklage – en særdeles beruset version af Peter Dinklage. Han fik hurtigt spredt dårlig stemning i SNL-studiet, da han advokerede for, at IRS – forkortelsen for det amerikanske skattevæsen – i virkeligheden burde stå for Immigration Return Services.

Mon ikke Dinklage får sin debut som ’SNL’-host inden længe?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. The Hound som sinke i ‘Hot Fuzz’

En af de mest mindeværdige skikkelser i ’Hot Fuzz’ er Timothy Daltons tårnhøje, kronragede butiksassistent, hvis ordforråd kun strækker sig til ’yarp’ – og muligvis ’narp’ – i betydningen ’ja’ og ’nej’. De færreste ved dog, at den fysisk intimiderende sinke spilles af ingen ringere end The Hound, Rory McCann, som viser forrygende timing i Edgar Wrights parodiske politikomedie.

I en af filmens bedste scener overfalder han Simon Peggs retskafne politimand på hans hotelværelse, men mister fokus på fatal vis, da Pegg smider en kæmpe tøjbamse i favnen på ham.

Læs også: 10 grunde til, at du skal hoppe med på ‘Game of Thrones’

Læs også: Events med gys, GoT og G&T’s, du ikke må misse under CPH PIX

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af