‘Jump Street’-serien får kvindedrevet spin-off

Sony har travlt med at spinde guld på deres mest succesrige filmserier. Først fik ’Spider-Man’-universet en friskfyragtig nyfortolkning i Marc Webbs ujævne ’The Amazing Spider-Man’-film, og efterfølgende har filmselskabet annonceret to separate ’Ghostbusters’-reboots, et kvindedrevet med ’Bridesmaids’-duoen Kristen Wiig og Melissa McCarthy på rollelisten og et mandedrevet med Channing Tatum som kreativ drivkraft.

Og Sony har tilsyneladende fået smag for modellen, for nu barsler de med et kvindedrevent spin-off af ’Jump Street’-filmene, Phil Lord og Christopher Millers ustyrlige actionkomedier med Channing Tatum og Jonah Hill som undercover cops. The Wrap skriver, at ’Broad City’-forfatterne Lucia Aniello og Paul Downs vil stå for manuskriptet til spin-off’et – og således krydser vi fingre for, at de hiver den storrygende ’Broad City’-duo Ilana Glazer og Abbi Jacobsen med på projektet.

Hvad angår den oprindelige ’Jump Street’-serie har Lord og Miller længe udtrykt et ønske om at splejse den tredje film med ’Men in Black’-universet. Tanken er absurd, men ifølge The Wrap er Sony i fuld færd med at realisere det aparte gadekryds. Om de er i stand til at sikre Will Smiths signatur, vides dog ikke.

Læs også: 12 kvindelige tv-stjerner, der fortjener det store filmgennembrud

Læs også: 22 Jump Street / Anmeldelse

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af