Trailer: Emma Stone og Joaquin Phoenix har en forbudt romance i Woody Allens ‘Irrational Man’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Woody Allen. Medvirkende: Joaquin Phoenix, Emma Stone, Parker Posey, Jamie Blackley. International premiere: 24. juli.

Tre trailer-tanker:

1. Et nyt år, en ny Woody Allen-film. I anledningen af den snarlige Cannes-premiere på Allens bidrag, ‘Irrational Man’, er første kig på filmen landet. Selv om klippet ikke afslører særlig meget af filmens handling, skal man ikke mange sekunder igennem, før det står klart, at alt er ved det gamle i instruktørens univers.

2. Her giver Joaquin Phoenix den som en udbrændte universitetsprofessor – og neurotisk Allen-klon – der pludselig finder ny mening i sit liv, da den unge, smukke studine, spillet af Emma Stone, kommer ind i hans liv. Det er langt fra første gang, Allen hyrer en middelaldrende mand til at spille over for en ung skuespillerinde – se bare på den 28 års store aldersforskel mellem Colin Firth og Emma Stone i sidste års ‘Magic in the Moonlight’ eller Allens egen teenageromance med den bare 17-årige Mariel Hemmingway i ‘Manhattan’ – men spørgsmålet er, om det stadig er interessant at se på i instruktørens 51. film?

3. Trods ikoniske genialiteter tidligere i Woody Allens karriere ser det mest af alt ud til, at ‘Irrational Man’ falder i kategorien af de letbenede komedier, der, med få undtagelser, har kendetegnet de seneste år for den neurotiske newyorker. Men hvad historien (muligvis!) mangler i originalitet, kan det stærke cast med Phoenix og Stone i front samt Parker Posey som kærlighedshungrende professorinde forhåbentlig hive i land.

Læs også: Tre store stjerner bekræftet til Woody Allens kommende film

Læs også: Woody Allen: Hans bedste film fra 10 til 1

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af