Tre store stjerner bekræftet til Woody Allens kommende film

Tre store stjerner bekræftet til Woody Allens kommende film

Hvis man troede, at Woody Allens kommende seriedebut for Amazon ville sætte en stopper for hans frenetiske en film om året-rate, kan man roligt tro om igen. Den hyperproduktive filmmager har allerede opfølgeren til den kommende ’Irrational Man’ med Joaquin Phoenix og Emma Stone i støbeskeen, og vanen tro er det med en perlerække af skuespilstjerner tilknyttet.

Ifølge Deadline genforenes Kristen Stewart og Jesse Eisenberg i filmen, der dermed markerer det tredje samarbejde mellem skuespillerne efter ’Adventureland’ og den kommende ’American Ultra’. Også actionveteranen Bruce Willis har fået en rolle i Allens endnu unavngivne film.

Mens det er første gang, Willis og Stewart medvirker i en Woody Allen-film, er det Eisenbergs andet samarbejde med den neurotiske new yorker efter ’To Rome with Love’. Vi krydser fingre for, at de har mere held i sprøjten i denne ombæring.

Læs også: Woody Allens bedste film fra 10-1 – og de tre værste

Læs også: Woody Allen skriver og instruerer tv-serie for Amazon

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af