Trailer: Jack Black tager til high school-reunion i Sundance-komedien ‘The D Train’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er efterhånden et par år siden, Jack Black sidst kunne ses på det store lærred. Senest spillede han med med både drama-  og komediemusklerne i titelrollen i Richard Linklaters sorte komedie ‘Bernie’ fra 2012, men nu er den amerikanske funny man aktuel med Sundance-komedien ‘The D Train’, der endnu ikke har fået dansk premieredato.

Her spiller Black en gennemkikset fyr, der ser sit store snit til at blive cool blandt sine gymnasievenner, da han får overtalt sin gamle klassekammerat – og nu Hollywood-flødebolle (spillet af James Marsden) – til at dukke op til deres high school-reunion.

Filmen fik blandede modtagelser, da den blev vist på dette års Sundance Film Festival, men traileren er værd at give et kig, hvis man har savnet Jack Black – og så byder ‘The D Train’ desuden på gode folk som Jeffrey Tambor og Kathryn Hahn, der begge senest kunne ses i  tv-triumfen ‘Transparent’.

Læs også: Trailer: Komisk drømmehold begår storstilet kup i ’Masterminds’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af