Trailer: Komisk drømmehold begår storstilet kup i ’Masterminds’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Jared Hess. Medvirkende: Zach Galifianakis, Owen Wilson, Jason Sudeikis, Kristen Wiig. Dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Jared Hess stod tidligere bag ’Napoleon Dynamite’, en über-geeket, tømmermændslad kultkomedie af den slags, drengerøve med hang til kantet humor hiver frem på videoaftener. Hess’ særegne formel har dog ikke just vist sig skudsikker, og instruktøren har endnu ikke formået at kopiere debutens usandsynlige succes. Måske indtræffer renæssancen dog i indeværende år, hvor han er klar med to nye film: ’Don Verdean’ og ’Masterminds’.

2. At påstå at Hess har skruet et nøk ned for det crazy-komiske vanvid i ‘Masterminds’ tenderer til det absurde, al den stund at Zach Galifianakis i traileren både når at fyre en patron mellem røvballerne og proklamere, at han vil åbne en teen camp for udsatte heste. Men når referencerne er Jack Black som katolsk wrestler med tung spansk accent (’Nacho Libre’) og Jon Heder som bizar, fremmedgjort teenager med bonghår (‘Napoleon Dynamite’), synes Hess ikke desto mindre at have ofret lidt af den stenede stemning på den dramatiske fremdrifts alter.

3. Således røver Galifianakis og hans følge af kriminelle halvhjerner 17 millioner dollars fra en bank i et af amerikansk histories største kup. Den godtroende nobody røvrendes dog snart af sine partners in crime – anført af Owen Wilsons gangster – og må holde sig ude af både de formelle autoriteter og en gal lejemorders (Jason Sudeikis) søgelys, alt imens han med vekslende held forsøger at beskytte Kristen Wiigs kvinde i nød. Castet er fyldt til randen med komisk talent, og traileren fungerer upåklageligt som en serie af usammenhængende gags, men spørgsmålet er, om filmen kan holde dampen oppe fra første til sidste frame. Komedietrailere har det med at ødsle med glansstunderne.

Læs også: Brad Pitt er på akavet besøget hos Zach Galifianakis

Læs også: Trailer til ‘She’s Funny That Way’ med Owen Wilson og Jennifer Aniston

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af