Trailer: ’Mad Max: Fury Road’ skruer helt op for vanviddet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Er der så meget som ét roligt øjeblik i ’Mad Max: Fury Road’?

Dømt ud fra den nye trailer er filmen ét langt, højoktant, adrenalinpumpet actionorgie uden skyggen af pusterum. Tom Hardys idealistiske fremmedelement forfølges først af blodhungrende stammekrigere i en åndeløst medrivende flugtscene, inden han bekriger selvsamme udskud i en heftigt pansret kampvogn. Eksplosionerne hober sig op, alt imens barbarer katapulteres mod ørkensandet i et væld af frontale kollisioner.

Det er alt, alt for meget og alligevel helt tilpas. Den indre drengerøv hujer så højt, at det er svært ikke at skrue forventningerne i vejret til Millers genoplivning af sit postapokalyptiske univers.

’Mad Max: Fury Road’ rammer de danske biograflærreder den 14. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af