Trailer: MTV’s ‘Scream’-tv-serie byder på cyberbullying og tam teenagehorror

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tre trailer-tanker:

1. Hvordan omsætter man lige en teenage-slasherfilm til en tv-serie? Det har MTV givet sig i kast med den kommende tv-serie-udgave af Wes Cravens horror-franchise ‘Scream’, hvis første trailer nu er landet. »You can’t do a slasher movie as a TV series. Slasher movies burn bright and fast. By the time the first body is found, it’s only a matter of time before the blood bath commences«, siger en af karaktererne i traileren, og når man ser første smagsprøve på ‘Scream’-serien, er man da også tilbøjelig til at gave den forkælede teenager ret.

2. Umiddelbart ser det nemlig ud, som om MTV er gået, ja, MTV-ruten, og har castet lækre teenagere, der snaver med hinanden, hopper i forældrenes pool i små bikinier og har masser af internt teen-drama, blot krydret med blodige mord og lidt cyberbullying via karakterernes iPhones, så de unge seere også kan være med. Selv den creepy Ghostface-maske, morderen bar i originalen, er blevet skrottet i MTV’s version.

3. Mens ‘It Follows’ i øjeblikket går sin sejrsgang – herhjemme på CPH PIX – og bliver kaldt en af de mest uhyggelige gysere nogensinde, der stadig har tonsvis af sexet ungdomsappel, er det ærgerligt, at MTV tilsyneladende ikke har udnyttet potentialet fra 90’er-slasheren til at lave et værdigt tv-remake, der ikke ender i plat og outreret teendrama. Er man alligevel nysgerrig, får ‘Scream’-serien amerikansk tv-premiere den 30. juni.

Læs også: Vi vurderer: Potentialet i 10 tv-serier bygget på film

Læs også: Vampyrmesterværket ‘Lad den rette komme ind’ bliver til tv-serie

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af