Trailer: Nicole Kidman på jagt efter sine børn i det billedskønne kidnapningsdrama ‘Strangerland’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Kim Farrant. Medvirkende: Nicole Kidman, Joseph Fiennes, Hugo Weaving, Sean Keenan, Maddison Brown. Dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. En kvinde skriger grådkvalt efter sit barn, en sløret skikkelse hopper ud fra en bro, og en slange fortæres af en hord insekter, mens den ildevarslende lydside truende vokser sig større. Der spilles på de store tangenter i traileren til det australske kidnapningsdrama ’Strangerland’, der bærer følelserne helt ude på tøjet. Tårerne vander den australske ørken, mens Nicole Kidman og Joseph Fiennes’ oprevne ægtepar drager ud i en mægtig sandstorm for at finde deres forsvundne børn.

2. Med Kidman, Fiennes (‘Goodbye Bafana’, ‘Shakespeare in Love’) og Hugo Weaving (‘Ringenes herre’, ‘The Matrix’) på rollelisten har ’Strangerland’ som udgangspunkt den fornødne fire power på rollelisten til at tvinge følelserne ud over lærredet. Hvor særligt Weaving sjældent rammer falske toner, er Kidmans ry mere blakket, men hun har før bevist – blandt andet i ’Eyes Wide Shut’, ’Dogville’ og ’The Hours’ – at hun er i stand til at bære tunge dramatiske læs på sine skuldre. Spørgsmålet er snarere, om den debuterende instruktør Kim Farrant har det fornødne overblik til at give tårerne vægt.

3. Hvad hun så afgjort har, er evnen til at skabe bjergtagende billedmagi, for selv på en sølle computerskærm overvældes man af de poetiske totalbilleder af den australske ødemark – både når den stilfærdigt lader sig omslutte af tusmørket, og når den slipper urkræfterne løs i den frygtindgydende sandstorm. Kan dramaet leve op til den visuelle skønhed, kan vi imødese to mageløse timer i følelsernes vold.

Læs også: Nicole Kidmans mesterlige og aldeles skrækkelige film

Læs også: Nicole Kidman og Reese Witherspoon skal lave tv-serie sammen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af