Trailer: Tim Robbins og Jack Black skal forhindre tredje verdenskrig i HBO’s ’The Brink’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hovedforfattere: Kim Benabib, Roberto Benabib. Medvirkende: Jack Black, Tim Robbins, Aasif Mandvi, Pablo Schreiber. Premiere på HBO Nordic 22. juni.

Tre trailer-tanker:

1) Med Armando Iannuccis ‘Veep’ har HBO indtaget fronten af feltet for skarpe politiske komedier, og kabelstationen er langt fra færdige med at satirisere over amerikansk politik. Det nyeste skud på stammen, ’The Brink’, flytter dog blikket ud over de amerikanske grænser i beskrivelsen af en geopolitisk katastrofe, der truer med at kickstarte tredje verdenskrig.

2) Efter skabernes eget udsagn er seriens primære inspirationskilde Stanley Kubricks koldkrigssatire ’Dr. Strangelove’, og spørgsmålet er, om HBO-serien i samme grad som forbilledet kan forankre komikken i knivskarpe observationer omkring den storpolitiske situation. Med undtagelse af Jack Blacks veloplagte dronejoke midt i en opørsk pakistansk menneskemængde byder traileren ikke just på punchlines af »This is the War Room«-kaliber.

3) Med ’Meet the Parents’- og ’Austin Powers’-instruktøren Jay Roach som pilotafsnittets bagmand kan man frygte, at behandlingen af de etniske spændinger i hjertet af konflikten bliver en tand for banal.  At en amerikansk diplomat formoder, at hans pakistanske kollega bor i en lerhytte omringet af geder, er højst klukmorsomt. Det stikker ikke dybt nok i en satirisk skildring af en verden i brand. Til gengæld skal de skudsikre herrer i de bærende roller, Tim Robbins og Jack Black, nok sørge for, at ’The Brink’ er moderat seværdig, selv hvis den ikke er en ’Strangelove’ anno 2015.

Læs også: Vores forventninger til HBO’s kommende komedieserier

Læs også: Jack Black tager til high school-reunion i Sundance-komedien ‘The D-Train’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af