Casting-nyt: Ellen Page i ‘Orange Is the New Black’-forfatters instruktørdebut, Kidman i romantisk sci-fi-komedie

Casting-nyt: Ellen Page i ‘Orange Is the New Black’-forfatters instruktørdebut, Kidman i romantisk sci-fi-komedie
Ellen Page i 'Juno'.

Cannes betyder bunker af casting-nyheder. Vi har samlet et udvalg af de største herunder:

Ifølge Screen Daily genforenes ’Juno’-skuespillerinderne Ellen Page og Allison Janney i Sian Heders spillefilmdebut ’Tallulah’ om en kvinde, der fjerner en lille pige fra hendes skødesløse mor, men efterfølgende anklages for kidnapning. Heder har imponeret som forfatter på den populære Netflix-serie ’Orange Is the New Black’, så det bliver interessant at se, hvad hun kan udrette i instruktørstolen.

Et kvindeligt drømmehold bestående af Annette Bening (’American Beauty’), Greta Gerwig (’Frances Ha’) og Elle Fanning (’Somewhere’) er ifølge Deadline blevet tilføjet castet til ‘20th Century Women’, der instrueres af Mike Mills, manden bag Ewan McGregor-perlen ’Beginners’. Filmen foregår i Santa Barbara i 1979, hvor tre kvinder kæmper med 70’er-livets udfordringer.

Hvis Jack Black og Jared Hess ønsker at fortrænge den gedigent umorsomme wrestling-komedie ‘Nacho Libre’, er det svært at bebrejde dem. Med ‘Micronations’ får duoen mulighed for at rette op på fadæsen i fortællingen om en elskværdig særling (Black), som finder et sted at høre hjemme, da han indleder en tilværelse i en flok excentrikeres suveræne stater (ret beset deres baghaver).

Ifølge Screen Daily er Nicole Kidman i fremskredne forhandlinger om at medvirke i ’Hedwig and the Angry Inch’-instruktøren John Cameron Mitchells ’How to Talk to Girls at Parties’, der har Elle Fanning i hovedrollen. Den romantiske komedie er baseret på Neil Gaimans (’Coraline’) humoristiske sci-fi-novelle, hvor et par kåde teenagedrenge fra Londons Croydon-kvarter forsøger at kapre nogle udvekslingsstuderende til en fest, kun for at finde ud af, at de stammer fra fremmede planeter.

Læs også: Casting-nyt – Uma Thurman over for danske stjerner, Jude Law som pave

Læs også: Nicole Kidmans mesterlige og aldeles skrækkelige film

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af