The Lonely Island på vej med deres første spillefilm – Judd Apatow producerer

The Lonely Island på vej med deres første spillefilm – Judd Apatow producerer

The Lonely Island er blevet vanvittigt populære takket være deres sketches og overdrevne parodier på tidens hits, og nu er den komiske trio klar til at føre præmissen videre på det store lærred. Med komediekongen Judd Apatow som producer er Andy Samberg, Akiva Shaffer og Jorma Taccone gået i gang med at indspille deres første spillefilm, der netop har fået titlen ‘Conner4Real’.

I typisk Lonely Island-stil vil filmen være en parodi på klæge musikdokumentarer som ‘Justin Bieber: Never Say Never’, ‘One Direction: This Is Us’ og ‘Katy Perry: Part of Me’ og vil handle om en rapper (spillet af Samberg), hvis album flopper fælt, og som derfor bliver nødt til at genskabe sit gamle boyband (bestående af Shaffer og Taccone).

‘Conner4Real’ har netop startet produktion i Los Angeles og har indtil videre kun de tre komikere og SNL-skuespilleren Tim Meadows tilknyttet. Men i The Lonely Islands ånd er det svært at forestille sig, at filmen ikke bliver spækket med stjerne-cameos som i trioens utallige sketches og musikvideoer.

Læs også: Højdepunkter fra SNL’s sæsonfinale: Pharrell med The Lonely Island, St. Vincent og parodi på Jay Z/Solange

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af