Her er de seks skuespillere, der kæmper om at blive den nye Spider-Man

Seks skuespiltalenter er efter sigende på Marvels liste forud for den nye reboot af Spider-Man. Vi kigger nærmere på dem.
Her er de seks skuespillere, der kæmper om at blive den nye Spider-Man

Tidligere forlød det, at Marvel havde fundet titelkarakteren til det nye Spider-Man-reboot i form af Asa Butterfield, men rygtet synes nu definitivt dementeret.

Butterfield er dog stadig at finde blandt de skuespillere, som ifølge The Hollywood Reporter kæmper om at efterfølge Toby Maguire og Andrew Garfield som den gavflabede edderkoppemand. Vi kigger nærmere på dem alle på de følgende sider.

1. Asa Butterfield

18-årige Butterfield er altså endnu ikke blevet udpeget som Marvels edderkoppemand, men skuespilleren må fortsat betegnes som favorit. Med titelroller i Scorseses Oscar-sluger ’Hugo’ og sci-fi-filmen ’Ender’s Game’ er han i hvert fald det mest prominente navn på listen.

Butterfield kan bringe dramatisk tyngde til den ofte lalleglade superhelt, mens hans komiske potentiale er mere ubeskrevet.

2. Tom Holland

19-årige Holland brød igennem som Naomi Watts og Ewan McGregors‘ søn i den følelsestunge tsunami-film ‘The Impossible’ og spillede senere over for Saoirse Ronan i Kevin MacDonalds actiondrama ‘How I Live Now’. Den unge skuespiller lader til at have etableret sig i Hollywoods inderkreds og kan snart opleves som en del af besætningen i Ron Howards ’Moby Dick’-genfortælling, ’The Heart of the See’.

Ligesom Butterfield har Holland primært påtaget sig tungere dramatiske roller i sin korte karriere. Måske et tegn på, at producenterne vil hive gavflaben ud af Peter Parker efter to Tobey Maguire og Andrew Garfields relativt friskfyragtige takes på figuren?

judah lewis

 

3. Judah Lewis

Lewis har endnu blot tv-roller på cv’et, men medvirker i den kommende genindspilning af ‘Point Break’ som en ung Johnny Utah, ligesom han spiller over for Jake Gyllenhall og Naomi Watts i Jean Marc-Valées (’Dallas Buyers Club’) ’Demolition’.

Det ville være et sats fra Marvels side at udpege et så ubeskrevet blad som frontfigur for en ny franchise, men omvendt indikerer listen af relativt ’grønne’ kandidater en vis risikovillighed i sig selv.

lintz

 

4. Matthew Lintz

Ligesom Judah Lewis er Matthew Lintz ikke et navn, der vækker genkendelse hos menigmand. Han havde små roller i tv-serierne ’Banshee’ og ’Sleepy Hollow’, mens han spillede over for Jeremy Renner i den polemiske CIA-krimi ’Kill the Messenger’.

Gennembruddet kan dog være under opsejling med rollen i Christopher Columbus’ kommende actionbrag ’Pixels’ om en række ikoniske arkade-figurers invasion af Jorden. Det tæller til Lintz’ fordel, at han har prøvet kræfter med det helt store Hollywood-maskineri.

plummer

 

5. Charlie Plummer

Har man ikke set ’Boardwalk Empire’, er der en vis sandsynlighed for, at man heller ikke har stiftet bekendtskab med Charlie Plummer. Den lille rolle som Shea Wighams søn Michael i Scorseses gangsterserie er uden sammenligning den unge skuespillers største, og gennembruddet lader vente på sig: Aktuelt har Plummer ikke en eneste titel på bedding.

Det ville derfor være en overraskelse af de større, hvis det lykkes Plummer at sikre sig rollen som Peter Parker.

charlie rowe

 

6. Charlie Rowe

Listens anden Charlie har større erfaring på filmfronten end sin modkombattant med roller i ’Det gyldne kompas’, ’The Boat That Rocked’ og ’Never Let Me Go’. Den 19-årige skuespiller gjorde sig ligeledes bemærket i Fox’ nu hedengangne hospitalserie ’Red Band Society’, hvor han kronraget og med krykker inkarnerede en kræftpatient, naget af den knækkede drøm om professionel fodbold.

Læs også: 10 friske bud på den nye Indiana Jones

Læs også: Vores forventninger til sommerens største blockbusters

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af