Leonardo DiCaprio og Michael Bay teamer op bag kameraet på ny film

Leonardo DiCaprio og Michael Bay teamer op bag kameraet på ny film

Der er stjerner i Hollywood, hvor man på ingen måde kan se for sig, at de skulle kunne arbejde sammen. To af dem er Leonardo DiCaprio og Michael Bay, den kompromisløse skuespiller, der vælger sine roller med ekstrem omhu, og den braldrende instruktør bag blockbusterbaskere som ‘Transformers’ og ‘Armageddon’.

Men nu slår de to ikke desto mindre pjalterne sammen om en ny film, om end det trods alt kun sker bag kameraet. De producerer nemlig sammen en fortælling om noget så eksotisk som Rwandas cykellandshold. Filmen skal fortælle historien om Jacques Boyer, der var den første amerikaner til at køre Tour de France i 1981, men efter sin pension fra sportsverdenen som 32-årig kom i uføre med pengeproblemer og en fængselsdom.

Siden kom han dog på rette køl igen. Han tog til Rwanda, hvor han i kølvandet på folkemordet i 90’erne trænede unge, overlevende rwandere på det nationale cykelhold. Én af dem, Adrien Niyonshuti, kvalificerede sig endda til OL i 2012.

Ifølge The Hollywood Reporter faldt DiCaprio og Bay over historien mere eller mindre samtidig, og derfor besluttede de sig for at samarbejde.

Filmen skal instrueres af Orlando von Einsiedel, der stod bag den Oscar-nominerede ‘Virunga’ om gorillaer i Congo.

Læs også: De bedste nulevende skuespillere uden Oscar-priser

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af