Lyt til Soundvenue Filmcast: ‘True Detective’ 2, ‘Game of Thrones’-finale, politisk satire og sommerfilm

Lyt til Soundvenue Filmcast: ‘True Detective’ 2, ‘Game of Thrones’-finale, politisk satire og sommerfilm

Det ene HBO-flagskib sætter sejl, just som det andet lægger til havn, og vi når omkring det hele i den nye udgave af Soundvenue Filmcast.

‘True Detective 2’ er opfølgeren på Nic Pizzolattos overrumplende succes fra sidste år med Woody Harrelson og Matthew McConaughey i hovedrollerne. De er blevet afløst af Colin Farrell, Vince Vaughn, Taylor Kitsch og Rachel McAdams, og kan den nye sæson så leve op til forgængeren?

Vi er ikke helt enige i podboksen, hvor vi selvfølgelig også må skal omkring den chokerende afslutning på ‘Game of Thrones’ sæson 5 – og bare rolig, vi gemmer diskussionen til sidst i programmet, så dem, der endnu ikke er up-to-date med begivenhederne i de syv kongeriger, snildt kan lytte med indtil da.

Ny hos HBO er også komedieserien ‘The Brink’ med Jack Black og Tim Robbins, og vi benytter anledningen til at bide den politiske tv-satire i haserne. Forstærker serierne politikerleden, eller bibringer de med tiltrængt kritik af de folkevalgte?

Endelig kommer vi med hver vores bud på, hvilke film vi glæder os mest til over sommeren. Soundvenue Filmcast holder nemlig sommerferie efter dette program – vi høres ved til august!

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af